Tilbyr hundepass i Østfold

Har du en Chihuahua, Yorkshire terrier, Papillon eller lignende som trenger pass noen timer, en helg eller en ukes tid?

Vi er et par på 35 og 41 år, som ikke har barn eller dyr, røyker ikke, og vi er begge veldig glad i hunder. Vi bor i Mysen, indre Østfold, og har vært hundeeiere i 9 år. Nylig mista vi vårt høyt elskede familiemedlem - en liten, nydelig chihuahuagutt, så vi savner veldig å ha en hund rundt oss. Jeg har også vokst opp med hund. Vi er veldig opptatt av at dyr skal ha det så godt som mulig. Du må gjerne fortelle oss mest mulig om hundens vaner og behov, og vi vil ha nær kontakt med deg mens vi passer,  og i samråd med deg være raske til å oppsøke veterinær ved behov.

Hunden din må være liten (max 5 kg), forholdsvis rolig, 100% husrein, en som ikke stikker av så fort den får sjansen, og en som ikke bjeffer i ett sett (på grunn av naboer - men litt lyd regner vi med). Hunden får lufteturer og kan være i hagen og på verandaen (på grunnplan, med port). Den slipper å være alene hjemme, og vil få masse oppmerksomhet og kos.

Hvis du har behov for litt hjelp, så send en mail til katrine_tm @ hotmail.com (adressen skal være uten mellomrom) og skriv litt om dere! Dere kan gjerne komme på besøk på forhånd og bli kjent.

Pris blir vi enige om.

Nøkkelord: hundepass, hundepass i Østfold, hundevakt, avlastning hund, Mysen, Indre Østfold, Oslo, Fredrikstad, Sarpsborg, Rakkestad, Moss, Halden, Ski, Vinterbro

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hvis du legger igjen en liten hilsen blir jeg veldig glad! :)